Gå til indhold
Flo-Torq SSR propellernav
Flo-Torq SSR propellernav

Pressemeddelelse -

Nyt propellernav fra Mercury Marine eliminerer støj & vibrationer

Flo-Torq SSR er navnet! Bestemt værd at huske, hvis du døjer med støj og/eller vibrationer fra din påhængsmotor.

SSR propellernavet er udviklet helt specifikt til at mindske eller helt eliminere støj og vibrationer, der kan opstå mellem gearkasse og propelleren, og derved forlænge motorens levetid.

Nyheden Flo-Torq SSR benytter den gennemprøvede Soft-Shift gummiteknik, hvorved støj og vibrationer i gearkassen mindskes maksimalt, og i visse tilfælde helt elimineres. Det nye nav erstatter desuden Flo-Torq III og IV, og skaber derved et bedre overblik over udbuddet af propellernav.

Nedsættelse af støj med op til 22-23%

SSR- teknikken formindsker den maksimale støj ved gearskift med op til 22-23 %, både når der skiftes fra neutral-frem og neutral-bak. Ydermere elimineres som oftest det velkendte "klonk" ved gearskifte.

I takt med at bådejere tilbydes mere og mere støjsvage Mercury motorer, flyttes fokus fra selve motorens støj over til eventuel støj og vibrationer fra gearkassen. Derfor oplever bådforhandlere i disse år en stigende efterspørgsel på dæmpning af støj og vibrationer fra drevet. Flo-Torq SSR komplementerer på bedste vis Mercury påhængsmotorer fra 40CT hk og op til 225 hk med 1" propelleraksel.

Related links

Emner

Tags


Jørgensen & Dahl A/S er dansk repræsentant for førende varemærker indenfor lystsejlads, blandt andet Mercury påhængsmotor, MerCruiser & MotorGuide motorer samt Bayliner, QuickSilver, Smartliner glasfiber og - pontoon både, flere forskellige RIB både samt Linder og Smartliner joller.

Ydermere står vi bag succes´en; JD 600 Qooqa jollen, der er en ekstra forstærket jolle, specielt udviklet til brug i de grønlandske farvande.

Vores produkter sælges og serviceres gennem et stort netværk af de bedste forhandlere. Når du går ind til en Mercury forhandler, er det den officielle start på din sejloplevelse.

Med de bedst uddannede forhandlere, sikrer vi at din sejloplevelse starter på rette kurs.

Pressekontakt

Henriette Laigaard

Henriette Laigaard

Pressekontakt Marketing ansvarlig

Relateret materiale